گسترش همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی و شبکه نانوفناوری جهان اسلام (INN) با مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
نشست مشترک مجازی مسئولین پژوهشگاه و شبکه نانوفناوری جهان اسلام (INN)مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی و مسئولین مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، با هدف بررسی راهکارهای انعقاد تفاهمنامه گسترش همکاری ها برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه، این نشست با حضور دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه و رئیس شبکه نانوفناوری جهان اسلام (INN)، دکتر علیرضا کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر محمود کاظم زاد رئیس دبیرخانه دائمی شبکه نانو فناوری کشورهای اسلامی، دکتر پروانه سنگپور مدیر نظارت و ارزیابی و دکتر نیما نادری سرپرست روابط بینالملل از سوی پژوهشگاه و از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی رئیس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست آن پایگاه، دکتر منصور حقیقت معاون پژوهشی، دکتر هاجر صفاهیه سرپرست معاونت پژوهشی مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری و همچنین دکتر محمدرضا فلاحتی فومنی قدیمی مدیر حوزه ریاست و مدیر اداره روابطعمومی و همکاریهای علمی بینالمللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، برگزار شد.
در این نشست، دکتر خاوندی با اشاره به تاریخچه تاسیس پژوهشگاه و معرفی آن و همچنین معرفی شبکه نانوفناوری جهان اسلام، خاطرنشان کرد: پژوهشگاه با توجه به امکانات، تجهیزات و فناوری خود، آمادگی همکاری با فعالیتهای پژوهشی و تقاضامحور با صنعت و دیگر سازمانها را دارد.
سپس دکتر کلاهی به معرفی کامل پژوهشگاه و همچنین دستاوردهای شاخص پژوهشگاه پرداخت و توانمندیهای شبکه INN را تشریح کرد.
در ادامه دکتر کاظم زاد نیز به تشریح فعالیتهای مشترک شبکه نانوفناوری جهان اسلام با کامستک و نهادهای زیر مجموعه آن پرداخته و به عقد تفاهمنامه¬های همکاری با دانشگاههای مجازی و پارکهای علم و فناوری کشورهای اسلامی و همچنین معرفی تعدادی از متخصصین ایرانی، جهت شرکت در همایش کامستک در ماه مارس 2021 در پاکستان، توسط شبکه نانوفناوری جهان اسلام اشاره نمود.
دکتر محمدجواد دهقانی نیز ضمن تقدیر از اثرگذاری و جایگاه INN، و با ذکر سابقه همکاری ISC با سازمان همکاری های D-8، آمادگی خود را برای همکاری، تعامل و همراهی با شبکه نانوفناوری جهان اسلام را از طریق انعقاد تفاهمنامه مطرح نمود.
در ادامه دکتر هاجر صفاهیه زمینه همکاری در تمام تعاملات علمی از جمله استفاده از پایگاههای اطلاعاتی مرکز منطقهای، چاپ و انتشار کتاب و نشریات علمی، برگزاری کارگاههای آموزشی و حمایت معنوی از همایشها را مساعد دانست و آمادگی مرکز منطقهای را اعلام نمود.
دکتر محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی نیز افزود: تعریف و اجرای پروژههای مشترک با پژوهشگاه در زمینههای مختلفی چون ارزیابی و رتبه بندی شبکه های نانوفناوری، ایجاد بانکهای اطلاعاتی متخصصین، دستگاهها و تجهیزات، برگزاری وبینار توسط اعضای هیاتعلمی پژوهشگاه و سردبیران نشریات برای مرکز منطقهای و پایگاه استنادی میسر میباشد.
رئیس اداره همکاریهای علمی بین المللی ISC و مرکز منطقهای در پایان خواستار حضور دو طرف در تفاهمات و دیدارهای بینالمللی که هر یک از طرفین در آن حضور دارند، شد.
در پایان نمایندگانی از طرف دو مجموعه جهت پیگیری موارد همکاری و انعقاد تفاهمنامه همکاری و عملیاتی کردن آن، معرفی شدند.