دوشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ | Monday 16 September 2019

اخبار

دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به همراه دکتر شهبازی استاندار البرز، طی بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی در نشستی با مسئولان این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست که به منظور آشنایی با مرکز رشد پژوهشگاه و گزارش عملکرد این مرکز، برگزار شد، دکتر خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن خوش آمدگویی، به معرفی اجمالی پژوهشگاه، ساختار و امکانات، ترکیب اعضای هیات علمی و کارکنان و اقدامات مرکز رشد پرداخت.

در ادامه، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست درخصوص گروه های پژوهشی پژوهشکده ها، توانمندی های پژوهشی و فناورانه اعضای هیات علمی، راهبرد فناوری پژوهشگاه در سه حوزه عقد قرارداد های فناوری با صنایع، توسعه فناوری و فروش فناوری و تجاری سازی، برخی از کارفرمایان مهم پروژه های قراردادی، عنوان تعدادی از پروژه های قراردادی شاخص، برخی از دستاوردهای فناورانه پژوهشگاه که در نمایشگاه دائمی این مجموعه موجود می باشد و همچنین مواردی از فروش دانش فنی، توضیحاتی را ارائه نمود.

دکتر رهگذر مدیر مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی نیز با اشاره به  32 واحد فناور مستقر در مرکز رشد این پژوهشگاه، به فعالیت ها، درآمد این شرکت ها و نحوه مشارکت اعضای هیات علمی، بحث اشتغال در شرکت ها، فضاهای اختصاص یافته پژوهشگاه به این شرکت ها و تجهیز کارگاه و پایلوت های مورد استفاده شرکت های مرکز رشد، پرداخت.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در این بازدید از نزدیک در جریان فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی این پژوهشگاه قرار گرفت و ضمن ابراز خرسندی از این بازدید، اظهار داشت: استان البرز با وجود این مرکز پژوهشی و نیز چندین شرکت دانش‌ بنیان، از پیشتازان حوزه علم و فناوری است.

وی افزود: گسترش شرکت های دانش‌بنیان و حمایت مالی از آن ها با هدف مقابله با تحریم ها و پاسخ به نیازهای کشور در دستور کار قرار دارد.

دکتر ستاری با بیان اینکه مراکز پژوهشی استان البرز بسیار پیشرفته هستند، گفت: در حال حاضر شرکت های دانش بنیان متعددی در این مراکز پژوهشی فعالیت دارند.

وی همچنین با تأکید بر لزوم توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور، خاطرنشان کرد: درصدد هستیم فعالیت‌های نوآورانه اساتید و دانشجویان به درآمدزایی برسد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به میزان درآمد شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته گفت: تا اواخر سال گذشته بیش از 90 هزار میلیارد تومان میزان درآمد شرکت های دانش‌بنیان کشور بوده و سیاست دولت نیز گسترش این شرکت ها برای پاسخ به نیازهای کشور است.

وی با بیان اینکه استان البرز در صنعت داروسازی نیز بسیار موفق عمل کرده است، افزود: پیگیر ایجاد اکوسیستم مناسبی در این حوزه در استان البرز هستیم.

گفتنی است، دکتر ستاری و هیات همراه از ساختمان سبز، مرکز رشد، نمایشگاه دائمی پژوهش و فن بازار و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه موجود در این نمایشگاه، کارگاه ها، پایلوت نورد، پایلوت ریخته گری و پایلوت تولید یخ زدای دوستدار طبیعت این پژوهشگاه بازدید نمودند.

EEC8F966 3C54 46FB B8B9 5754602A02D6

0AB01B9B D72C 4635 85EA 6C2105305020