شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | Saturday 6 June 2020

14.2.98 4با هدف گسترش تعاملات علمی بین المللی انجام گرفت؛

امضای تفاهم نامه پژوهشگاه مواد و انرژی با شورای عالی تحقیقات علمی اسپانیا (CSIC)

دکتر نیما نادری سرپرست بین الملل پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: این پژوهشگاه با هدف گسترش تعاملات علمی بین المللی، اقدام به امضای تفاهم­ نامه­ اي با شورای عالی تحقیقات علمی اسپانیا Superior Council of Scientific Research نموده است.

به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه، دکتر نادری با اعلام این خبر افزود: این تفاهم­ نامه با هدف تبادلات علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری و به منظور تشویق و حمایت از پروژه های مشترک بین دو کشور، تبادل اساتید، دانشمندان، کارشناسان و دانشجویان، آموزش ­هاي حرفه­ اي، برگزاری همایش­ ها و کنفرانس­ هاي مشترک به امضاء رسید.

وی اظهار داشت: مدت اعتبار این تفاهم نامه، 4 سال است و در صورت موافقت طرفین، قابل تمدید می باشد.

گفتني است، این شورا بزرگترین مؤسسه دولتی اختصاص یافته به پژوهش در اسپانیا و سومین شورا در اروپا است. این مرکز حدود 20 درصد از تولید علمی ملی اسپانیا را انجام می دهد.