شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ | Saturday 25 May 2019

ارائه دستاوردهای مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی در نمایشگاه دائمی پارک علم و فناوری البرز

7.12.97 2مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی همزمان با بازدید معاون امور هزینه ای و آموزش عالی تحقیقات سازمان برنامه و بودجه کشور از نمایشگاه دائمی پارک علم و فناوری البرز، به ارائه دستاوردهای خود پرداخت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر محمدرضا دادفر مدیر مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی با بیان این خبر گفت: حضور در این نمایشگاه فرصت خوبی برای معرفی دستاوردها و خدمات شرکت های فناور به اساتید، دانشجویان، سرمایه‌گذاران، دست‌اندرکاران و متخصصان این عرصه و نیز بازار یابی برای محصولات آنها است .

وی اظهار داشت: مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی در راستای نیل به سیاست تجاری سازی، کار آفرینی، انتقال تکنولوژی و تبدیل علم به ثروت در این پژوهشگاه، تشکیل شده است که می تواند وظیفه تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و تسهیل زمینه تبدیل دستاوردهای پژوهشی به محصولات تجاری را فراهم آورد.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پژوهشگاه با اشاره به توسعه فعالیت دانش بنیان در این واحد با توجه به سیاست های حاکم در پژوهشگاه، افزود: در این مرکز، سه شرکت دانش بنیان و 26 واحد فناور مستقر شده اند.

دکتر دادفر همچنین خاطرنشان کرد: این مرکز به منظور ایجاد فضای لازم برای رشد و گسترش واحدهای فناور، حمایت از تولید مبتنی بر فناوری ملی، کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت، تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی و همچنین توسعه شبکه همکاری بین بخش‌های تحقیقاتی و محیط کسب و کار، اقدام به جذب و پذیرش واحدهای فناور می‌کند.

وی در پایان گفت: مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی دارای پتانسیل هایی است که امیدواریم با گسترش فعالیت های اقتصاد دانش بنیان، بتوانیم در این زمینه فعالیت های مناسبی انجام دهیم.