جمعه ۱ شهريور ۱۳۹۸ | Friday 23 August 2019

مراسم گرامیداشت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران

17.11.97 2در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد؛

همزمان با ایام دهه فجر و فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مراسم گرامیداشتی با حضور مسئولین و کارکنان پژوهشگاه مواد و انرژی و همچنین مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه در سالن شهید بیات موحد این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در ابتدای این مراسم دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و خوش آمدگویی به مهمانان، اظهار داشت: پیروزی انقلاب را نباید در یک روز و بزرگداشتی چندساعتی خلاصه کرد بلکه این پیروزی  و بزرگداشت را می بایست در طول سال همواره مد نظر قرار دهیم و به بهایی فکر کنیم که برای رسیدن به این پیروزی پرداخت شد؛ بهایی که قابل ارزش گذاری نیست و به قیمت خون شهیدانی که در این راه قدم گذاشته و زندگیشان را فدا کردند چه در طول دوران انقلاب، چه دوران جنگ و حتی بعد از جنگ و نیز در حال حاضر می باشد.

وی افزود: دشمنان به نحوی این انقلاب و پیروزی را نشانه گرفتند و می خواهند کاری کنند که در مسیرمان خسته شده و از اهدافمان دست بکشیم، و این وظیفه ماست که مسیرمان را شناسایی کرده، به جلو برویم و از آن سربلند بیرون بیاییم.

دکتر خاوندی ادامه داد: ما می بایست بدانیم که در چه موقعیتی قرار گرفتیم و از این واقعه بزرگ انقلاب را که در تاریخ بینظیر بوده، به راحتی نگذریم و سعی کنیم در لحظه لحظه زندگیمان و فعالیتهایمان این مهم را مد نظر قرار دهیم که چه بهایی برای ما پرداخته شده تا اکنون آزادانه در این دنیای وانفسایی که ما را تحت الشعاع قرار داده اند، به زندگی آزادانه و شرافتمندانه بپردازیم.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن تاکید بر مفهوم "بزرگداشت" به عنوان انجام وظایف به نحو احسن در این پژوهشگاه، برای همه همکاران آرزوی سلامتی و موفقیت نمود.

وی در پایان سخنان خود گفت: امروز این مراسم را با بزرگداشت شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره شهید گمنام پژوهشگاه همراه کردیم و امیدواریم بتوانیم با کمک شما عزیزان و سایر خیرین بیرون از پژوهشگاه یادمان این شهید عزیز را بنا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه نیز در ادامه مراسم، به عنوان سخنران ویژه درخصوص پیروزی انقلاب، اهداف آن و درخصوص زندگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س) به سخنرانی پرداخت.

این مراسم با پخش کلیپ های انقلابی، برگزاری مسابقه پیامکی، اهدای جوایز و پذیرایی از شرکت کنندگان به پایان رسید.