جمعه ۱ شهريور ۱۳۹۸ | Friday 23 August 2019

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی بر ایجاد محیطی دلچسب و رضایت بخش برای کارکنان تاکید کرد

26.10.97 2دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در نشستی صمیمی با کارکنان این پژوهشگاه که به منظور آشنایی و همچنین بررسی پیشنهادات و رسیدگی به مسائل آنان برگزار شد، کارکنان را یکی از ارکان مهم هر سازمانی دانست و بر ایجاد محیطی دلچسب و رضایت بخش برای آنان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر خاوندی به همراه دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست و دکتر اشراقی مدیر امور اداری با کارکنان این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در این نشست اظهار داشت: یکی از ارکان مهم هر سازمانی که در رشد و تعالی آن مجموعه نقشی اساسی دارد، کارکنان زحمتکش آن می باشند.

وی بر ایجاد محیطی رضایت بخش و دل انگیز در محل کار تاکید کرد و گفت: ما می بایست محیط کاری مناسب و دلچسبی ایجاد کنیم بطوریکه تمام کارکنان با انگیزه و اشتیاق به محل کار بیایند و مشغول خدمت شوند و این همفکری و همدلی یکدیگر اعم از مسئولین، اعضای هیات علمی و کارکنان را می طلبد.

دکتر خاوندی ادامه داد: این همفکری و همدلی همچنین باعث می شود تا با انجام وظایف خود به نحو مطلوب به حل مشکلات و معضلات جامعه بپردازیم و تا حدودی بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.

وی همچنین گفت: در پژوهشگاه، این کارکنان هستند که با ایجاد ساز و کار، باعث می شوند تا ما به عنوان مسئولین، اعضای هیات علمی و همچنین دانشجویان بتوانیم راهمان را به درستی و آسانی طی کنیم.

رئیس پژوهشگاه ضمن قدردانی از زحمات کارکنان، افزود: تلاش های کارکنان این مجموعه، قابل انکار نیست و ما اینجا هستیم تا با گوش دادن به مسائل و دغدغه های شما عزیزان بتوانیم تا جایی که ممکن است در چارچوب ضوابط و قوانین، این مسائل را حل و فصل کنیم.

دکتر خاوندی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به اوضاع اقتصادی موجود در کشور و منابع محدود، ما سعی می کنیم راه حلی پیدا کنیم تا منابعی تهیه کنیم و در بخش رفاهی به کارکنان کمک کنیم.

وی در پایان سخنان خود ضمن آرزوی موفقیت برای کارکنان گفت: انتظار من اینست که بتوانیم جایگاه پژوهشگاه مواد و انرژی را بطوریکه که در شان این پژوهشگاه باشد و آنچنان که شایسته است، در میان پژوهشگاه های دیگر، در سطح کشور و نیز در بخش بین الملل ارتقاء بدهیم و این مهم  با همفکری و همت یکدیگر امکان پذیر خواهد شد.

در ادامه نشست، کارکنان پیشنهادات و مشکلات خود نظیر مسائل رفاهی، تقویت اخلاق محوری، تبدیل وضعیت استخدامی، تعیین جایگاه کارکنان با توجه به تخصص مربوطه، ارزشیابی کارکنان، برگزاری بیشتر دوره های آموزشی تخصصی، برگزاری شورای هم اندیشی، مسائل  بیمه ای و مسائل مربوط به تعاونی مصرف و مسکن، را مطرح کرده و مسئولین به آنان پاسخ دادند.