جمعه ۲ فروردين ۱۳۹۸ | Friday 22 March 2019

کسب رتبه دوم پژوهشگاه مواد و انرژی در وجهه بین المللی در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

پژوهشگاه مواد و انرژی بنا به گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (Islamic World Science Citation Center)، موفق به کسب رتبه دوم در وجهه بین المللی مابین 26 پژوهشگاه و مؤسسه پژوهشی کشور گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر نیما نادری معاون بین الملل پژوهشگاه با اعلام این خبر افزود: در این رتبه بندی پژوهشگاه دانش های بنیادی، پژوهشگاه مواد و انرژی و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به ترتیب موفق به کسب رتبه های اول تا سوم در وجهه بین المللی شدند.

وی اظهار داشت: میزان تعاملات بین المللی شامل قراردادهای بین المللی، تفاهم نامه، فرصت مطالعاتی استاد و دانشجو، مبادله استاد و دانشجو با دانشگاه های خارجی، میزان مشارکت بین المللی دانشگاه در تولید مقالات، برگزاری کنفرانس ها و همایش های بین المللی، نسبت دانشجویان بین المللی به کل دانشجویان و نسبت اعضای هیأت علمی دارای مدرک دکتری خارجی به کل اعضای هیأت علمی، از شاخص های پایگاه ISC در وجهه بین المللی می باشد.

گفتنی است، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که در صدد رتبه‌بندی دانشگاه‌های ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی می‌باشد.

9.10.97 2