جمعه ۲ فروردين ۱۳۹۸ | Friday 22 March 2019

رونمایی از دو طرح فناورانه پژوهشگاه در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

4.10.97 4معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی خبر داد:

در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی امسال که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران و با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاون پژوهش و فناوری و مسئولان وزارت علوم برگزار شد، از دو دستاورد پژوهشی برگزیده این پژوهشگاه رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر علیرضا کلاهی معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه مواد و انرژی با اعلام این خبر افزود: طرح "اینورتر سه فاز متصل به شبکه" از دکتر فرهاد براتی و طرح "پیچ‌های ارتوپدی قابل جذب بر پایه نانو کامپوزیت‌های پلیمری و سرامیک‌های زیست فعال" از دکتر سعید حصارکی؛ اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی، دو دستاورد پژوهشی  و فناوری برگزیده است که توسط دکتر ستاری رونمایی و ارائه شد.

وی همچنین اظهار داشت: در این نمایشگاه از ۷۶ دستاورد پژوهشی و فناوری منتخب مراکز دانشگاهی و پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مؤسسات تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان رونمایی شد.

پس از مراسم رونمايي، دكتر برومند معاون پژوهش و فناوري وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر مهدی کشمیری قائم مقام معاون پژوهش و فناوری در امور فناوری و سرپرست دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم و ديگر مسئولين، با حضور دكتر خاوندي رئيس پژوهشگاه مواد و انرژي از غرفه اين پژوهشگاه بازيد بعمل آوردند.

گفتنی است، پژوهشگاه مواد و انرژی در غرفه 25 سالن 6، دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، از ۳ تا ۶ دی ماه در محل دائمی نمایشگاه‌ بین المللی تهران ارائه می نماید.

4.10.97 2

4.10.97 1