سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | Tuesday 11 December 2018

نشست رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی با دانشجویان این پژوهشگاه برگزار شد

14.9.97 3همزمان با فرارسیدن 16 آذر؛ روز دانشجو، دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در نشستی با دانشجویان این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر خاوندی در این نشست که با حضور معاونین، روسای پژوهشکده ها و مدیر تحصیلات تکمیلی برگزار شد، ضمن تبریک روز دانشجو اظهار داشت: روز دانشجو روز مقابله با دخالت بیگانه و به نوعی روز مقابله با زیرسوال بردن استقلال کشورمان است و گرامیداشت این روز وقتی معنا پیدا می کند که بتوانیم در این شرایط و وضعیتی که کشور در آن قرار دارد، در حد توان با درس خواندن و تلاش های تحقیقاتی و وظیفه ای که بر عهده ماست را انجام بدهیم .

وی ادامه داد: ما برای گرامیداشت دوستان عزیزی که در این روز با شهامت و نوع برخوردشان توانستند این روز را رقم بزنند و با نثار جان خود آن را در تاریخ ثبت کردند، حداقل کاری که می توانیم انجام بدهیم این است که با تحقیق و نو آوری گوشه ای از معضلات و مشکلاتی که در حوزه صنعت وجود دارد را برطرف کنیم.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان خاطر نشان کرد: ما در اینجا حضور داریم تا بتوانیم با یکدیگر تبادل فکری داشته باشیم و بتوانیم این راهی که جلوی روی ما قرار دارد را بهتر، هموارتر و مناسبتر پیش ببریم و قطعا برای پیشرفت و رفع نواقص و کم و کسری هایی که در این راه وجود دارد، آنچه که در حوزه تخصصی ما نیست را در بیرون پیگیری می کنیم و با همت همکاران پژوهشگاه، برنامه ریزی می کنیم که به نحو مطلوب و جایگاه واقعی پژوهشگاه و در راستای اهداف کلان کشور انجام شود.

وی افزود: در خصوص آن بخش از مشکلاتی که مربوط به داخل پژوهشگاه می باشد نیز، با توجه به اینکه این مجموعه با سابقه بیش از 40 سال امروز به بلوغ خود رسیده است، می بایست هر کدام از ما؛ دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان در تعامل مناسب با یکدیگر قرار بگیریم و طرح موضوع کنیم و پیشنهاداتی که عملیاتی و اجرایی باشد را ارائه کنیم و فقط منتقد صرف نباشیم تا بتوانیم امورات را به نحو احسن به انجام برسانیم.

دکتر خاوندی خطاب به دانشجویان گفت: از شما دانشجویان عزیز؛ آینده های کشور، امید می رود که با رویکرد پیشنهاد به همراه انتقاد سازنده گفتگو کنیم و در این جلسات ما نیز از راهنمای های شما استفاده کنیم و چنانچه میخواهیم چنین جلسات هم اندیشی دارای بهره ای باشد و این بهره تداوم داشته باشد، می بایست پیگیر مسائل باشید و به نتیجه برسید.

وی با بیان اینکه انتظارات و مطالبات باید منطقی و معقول عنوان بشود به نحوی که کمک به همه مجموعه باشد، اظهار داشت: یکی از اهدافمان این است که با همدلی و همفکری بین اساتید و دانشجویان، هدف و ماموریت اصلی پژوهشگاه که به عنوان ایجاد فناوری ها و ایده هایی که بتواند منجر به بازاریابی و فناوری و تولید ثروت بشود، سرلوحه و بیانیه پژوهشگاه قرار بگیرد و ما بتوانیم در حل بخشی از مشکلات کشور که در حوزه مواد و انرژی است، نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.

دکتر خاوندی تاکید کرد: در حال حاضر از پژوهشگاه انتظار می رود که بطور تخصصی، مشکلات کشور را در این حوزه حل کند و تمام نیروها و امکانات خود را بسیج کرده و برای انجام پروژه های کلان که در جهت حل مشکلات کشور باشد، تلاش کند..

وی در ادامه سخنان خود، هدف اصلی پژوهشگاه مواد و انرژی را انجام پروژه های بزرگی دانست که دستاوردی برای کشور داشته باشد.

دکتر خاوندی افزود: در این مسیر قطعا نیاز به محققینی است که با ایده های مطرح و شناخت مشکلات موجود و کمک شما دانشجویان، به رفع این مشکلات بپردازند و در این راستا لازم است که تحقیقات بیرونی  و تبادل اطلاعات و تعامل با صنعت، مجموعه های داخل کشور و حتی  مراجع خارج از کشور و همچنین دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور صورت گیرد.

رئیس پژوهشگاه ضمن  تاکید بر روابط بین الملل، گفت: می بایست مرزهای دانش در حوزه مواد و انرژی را پیدا کنیم و ببینیم کجا قرار گرفته و وضعیت مطلوبی که باید به آن برسیم در چه مقطعی هست.

وی در پایان سخنان خود همچنین تاکید کرد: دانشجو اگر بخواهد، می تواند هر راهی را برای خود باز کند و به هدف خود؛ رشد و توسعه علم و فناوری برسد.

ارتباط و بازدید از صنعت و دانشگاه های دیگر، کانون ها و تشکلات دانشجویی، امکانات رفاهی و خوابگاهی، برنامه های پژوهشگاه و نقش دانشجویان در آن، افزایش مهارت دانشجویان جهت ورود به بازار کار و ...از جمله مسائلی بود که توسط دانشجویان در این جلسه مطرح شد .

در این نشست، دکتر خاوندی به همراه معاونین و روسای پژوهشکده ها به دغدغه ها و نقطه نظرات دانشجویان پرداخته و به سوالات آنان پاسخ دادند.