يكشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | Sunday 21 October 2018

حضور پژوهشگاه مواد و انرژی در هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی ایپاس 2018

11.7.97 1مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی در هفدهمین دوره نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی( ایپاس 2018)، با هدف به روزرسانی، توسعه و ارتقاء کمی و کیفی تجهیزات پلیسی، معرفی فناوری‌های روز جهان، ارتقاء توانمندی و فناوری‌های پلیسی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم و و همچنین گسترش فرهنگ استفاده از تجهیزات پیشگیری و امنیت در سطح جامعه به منظور کاهش حوادث، سوانح و خسارات ناشی از آن، برگزار شده است، حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، حمایت از نخبگان و مخترعان در زمینه تجهیزات مرتبط با ماموریتهای پلیسی، ساماندهی فعالان حوزه تجهیزات پلیسی ایمنی و امنیتی، بهره گیری از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل ها و گسترش فضای آشنایی و مشارکت منابع تولید و مصرف با هدف کوتاه نمودن دست واسطه ها از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه می باشد.

کمک به جذب بیشتر کار آموزان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در بازار کار و ایجاد شغل، ایجاد واحدهای کوچک و متوسط فنی و تخصصی که بتوانند در بازار کار رقابت پذیر باشند، افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه و استفاده بهینه از این سرمایه عظیم ملی از دلایل حضور مراکز رشد دانشگاهی و پژوهشگاهی و همچنین پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه می باشد.

گفتنی است، این نمایشگاه با شعار" امنیت و ایمنی، پشتوانه تولید داخلی" با حضور ۳۵۰ نهاد و شرکت داخلی و خارجی از ۹ الی ۱۲ مهرماه جاری در محل مصلی تهران در حال برگزاری می باشد.