سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ | Tuesday 18 September 2018

کارگاه طراحی و شبیه‌سازی نیروگاه خورشیدی با استفاده از نرم‌افزار PVSystبرگزار شد

4D65E822 5D0D 4161 967E 596B05A482AAاین کارگاه به همت مرکز رشد پژوهشگاه مواد و انرژی و با همکاری شرکت آسا انرژی در محل دفتر مرکزی این پژهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، نرم افزار pvsyst یک برنامه قدرتمند و جامع است که طیف کاملی از امکانات همچون ابزار سه بعدی برای سایه توسعه یافته، توانایی وارد کردن داده‌ها برای اندازه‌گیری مستقیم، مقایسه مقادیر شبیه‌سازی شده، جعبه ابزار برای تعیین هندسه خورشیدی، هواشناسی و رفتار عملیاتی سیستم‌های فتوولتائیک را دارد.

از این نرم افزار که کاربرد گسترده‌ای دارد؛ بطوریکه به طور مستمر در دانشگاه ژنو سوئیس آن را توسعه می‌دهند، برای طراحی و شبیه‌سازی نیروگاه‌های خورشیدی اعم از متصل به شبکه و جدا از شبکه در سطوح کیلوواتی و مگاواتی و همچنین طراحی پمپ‌های آب خورشیدی استفاده می شود.

در این کارگاه دو روزه مباحثی همچون مبانی فتوولتائیک و آشنایی با اجزای سیستم‌های فتوولتائیک، طراحی سیستم‌های فتوولتائیک، آشنایی با فضای عمومی نرم‌افزار، تنظیمات و تعیین پارامترهای نرم‌افزار، نحوه معرفی و افزودن موقعیت جغرافیایی به بانک اطلاعاتی، نحوه مدل‌سازی سه‌بعدی نیروگاه، طراحی نیروگاه متصل به شبکه و تحلیل خروجی نرم‌افزار، طراحی نیروگاه جدا از شبکه و تحلیل خروجی نرم‌افزار، ارائه شد.

گفتنی است، به شرکت کنندگان کارگاه مذکور گواهینامه معتبر اعطا شد.