شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | Saturday 17 November 2018

زمان ثبت نام و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان دکتری ورودی97

زمان ثبت نام و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان دکتری (سهمیه عادی و سهمیه استعدادهای درخشان) ورودی97

ضمن عرض تبریک دانشجویان محترم پذیرفته شده در مقطع دکتری، خواهشمند است جهت ثبت نام در پژوهشگاه، طبق مراحل ذیل اقدام نمایید:

الف- ثبت نام غیر حضوری:

لازم است کلیه پذیرفته شدگان از روز پنجشنبه مورخ 1397/6/15 لغایت یکشنبه 1397/6/18 با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس golestan.merc.ac.ir و مطالعه بخش راهنمای مربوط به دانشجویان(قسمت راهنمای پذيرش غيرحضوری دانشجويان جديدالورود) نسبت به بارگذاری موارد لازم اقدام نمایند.

*******Usrername: u971                ( شماره داوطلبی سازمان سنجش=*******)

********** :Password                    ( کد ملی=**********)

لازم به ذکر است پذیرش حضوری منوط به ارائه چاپ «گواهی پذیرش غیر حضوری» از سیستم گلستان در زمان مراجعه می باشد.

ب- ثبت نام حضوری:

کلیه پذیرفته شدگان می بایست طبق تاریخ های اعلام شده و با در دست داشتن مدارک جهت ثبت نام به پژوهشگاه مواد و انرژی مراجعه نمایند.

چهارشنبه    مورخ  1397/06/21            ساعت 8:00 صبح

مکان ثبت نام: کرج – جاده  مشکین دشت – انتهای بلوار امام خمینی (ره) – روبروی شهرداری

تلفن تماس: 6280040 0263 - داخلی 161(امور آموزشی و ثبت نام) داخلی 166 (امور مربوط به سیستم گلستان)

اصل مدرک مقطع کارشناسی ارشد شامل یکی از موارد ذیل:

• اصل و یک برگ فتوکپی دانشنامه
    • اصل و یک برگ فتوکپی مدرک گواهی موقت
    • آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه به هنگام ثبت‌نام و شركت در آزمون دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 97/6/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌ (‌0) تا (20) تا تاريخ 96/6/31 و يا 96/11/30 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي مقطع قبل در فرم مذكور درج و قبلاً به تاييد مسوول ذيربط رسيده است را  زمان ثبت‌نام ارائه نمايند.(فرم پیوست)
  1. تصویر مدرک مقطع کارشناسی
  2. تصویر مدرک مقطع کاردانی (درصورتیکه مدرک کارشناسی ناپیوسته باشد)
  3. اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ مدرک مقطع قبل براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه ادامه تحصيل فارغ التحصيلان رتبه اول مقطع قبل، ‌ پذيرفته‌ شده‌اند.
  4. اصل شناسنامه به همراه دو برگ فتوکپی از کلیه  صفحات
  5. اصل کارت ملی به همراه دو برگ فتوکپی دو رو
  6. شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری
  7. مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 2 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ سال 1397 مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌)
  8. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
  9. ریزنمرات دوره مقاطع قبل(الزامی)- (غیر رسمی قابل قبول است.)
  10. کارنامه مرحله انتخاب رشته و مرحله انتخاب قبولی در  سازمان سنجش آموزش کشور
  11. چاپ و به همراه داشتن کلیه مدارکی که در سیستم گلستان بصورت فیزیکی درخواست شده است الزامی می باشد.

تبصره: پذیرفته شدگان دوره دکتری ملزم به ارائه تصویر مدرک و ریزنمرات دوره کارشناسی نیز می باشند.

مدارک فوق الذکر بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش­ کشور بوده و از دانشجویانی که دارای نقص مدرک باشند ثبت نام نهایی بعمل نمی آید.

تذكرات‌ مهم

1ـ حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

2ـ از پذيرفته‌شدگاني ‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 97/6/31 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «كان‌ لم‌ يكن» تلقي‌ شدن‌ قبولي‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

3- دانشجویان در صورت نیاز می توانند قبل از تحویل دانشنامه یا گواهی موقت مقطع قبلی در روز ثبت نام، یک کپی برابر اصل برای خود تهیه نمایند.

4- پژوهشگاه مواد و انرژی فاقد امکانات خوابگاهی می باشد.

شروع کلاسهای درس :  شنبه    مورخ 1397/06/31