دوشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۷ | Monday 16 July 2018

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از پژوهشگاه مواد و انرژی بازدید کرد

30.3.97 1به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، این نشست که در سالن شهید علیمحمدی ساختمان سبز پژوهشگاه برگزار شد، با خوش آمدگویی دکتر محمدتقی صالحی رئیس پژوهشگاه، شروع و با معرفی مسئولان، اعضای هیات علمی و نیز تبیین برنامه ها و توانمندی های پژوهشگاه توسط دکتر محمدرضا رحیمی پور معاون اداری، مالی و پشتیبانی پژوهشگاه، ادامه یافت.

دکتر رحیمی پور همچنین به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده، برنامه های در پیش رو، سند جامع چشم انداز پژوهشگاه، تاسیس شرکت زایشی پیشتازان مواد و انرژی نوین، توسعه مرکز رشد و رویکرد جدید نظام نوآوری، فناوری و علمی پژوهشگاه، پرداخت.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم نیز پس از شنیدن مسائل و نقطه نظرات اعضای هیات علمی پژوهشگاه و پاسخگویی به آنها، اظهار داشت:  دغدغه ما رفع مشکلات مردم است و من معتقدم این مشکلات به دست افراد و قشر فرهیخته جامعه حل خواهد شد.

وی با تاکید بر مشکلات زیست محیطی، گفت: نگاه ما، نگاه مردم است؛ اینکه بفهمیم مردم از چه چیزی آسیب می بینند تا بتوانیم راهکاری بیابیم و آن را حل کنیم.

وی با بیان اینکه ما به اندازه کافی منابع برای ایجاد تغییرات و انجام کارهای بزرگ را داریم، افزود: باید با همفکری هم و در قالب کار تیمی، اصول و هدفمان را یکی کنیم و در جهت رفع مشکلات مردم گام برداریم.

دکتر برومند تاکید کرد: آنچه که ما را موفق می سازد، پیش رفتن بر اساس مدیریت پروژه  و رعایت اصول کار تیمی است.

وی افزود: جهت پیشرفت و ایفای نقش سازنده در جامعه، می بایست فرهنگ سازمانی در همه سطوح کشوری، استانی، دانشگاهی و... تغییر کند و مباحث فرهنگی و اجتماعی با فضای کار تیمی تقویت شود.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در ادامه سخنان خود از پژوهشگران خواست تا 3 هدف ملی برای خود تعیین کنند و در چارچوب آن، پروژه های بزرگ انجام دهند و با ایجاد تعهد سازمانی و اعتقاد راسخ، برای مردم کار کنند.

وی در ادامه سخنان خود خطاب به اعضای هیات علمی، گفت: من همیشه به دغدغه های شما گوش خواهم داد و از پژوهش های شما حمایت خواهم کرد ولی مخالف یاس آلود نمودن فضای دانشگاه ها و پژوهشگاه ها هستم.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در پایان این گفتگو به همراه مسئولان پژوهشگاه، از نمایشگاه دستاوردهای مرکز رشد و شرکت های فناور آن، آزمایشگاه ها و پایلوت های این پژوهشگاه بازدید کرد.

30.3.97 1

30.3.97 3