شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | Saturday 17 November 2018

برگزاری مرحله مصاحبه و سنجش علمی آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D.» (نيمه متمركز) پژوهشگاه مواد و انرژی سال 1397

برگزاری مرحله مصاحبه و سنجش علمی آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D.»

(نيمه متمركز)
پژوهشگاه مواد و انرژی سال 1397

داوطلب محترم دوره دکتری:

ضمن عرض سلام ، پيرو اطلاعيه سازمان سنجش و آموزش كشور درخواست می شود داوطلبان مدارك ذيل را حداکثر تا آخر وقت اداری روز شنبه مورخ 1397/03/19 از طریق پست الكترونيكي به آدرس  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در یک فایل فشرده(zip یا rar)* و درج کلمه «آزمون دکتری» و نام و نام خانودگی و رشته در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایند. بدیهی است پس از دریافت مدارک از طریق پست الکترونیکی برای متقاضیان حداکثر ظرف مدت 48 ساعت، پیغام رسید ارسال خواهد شد.

داوطلبان می بایست اصل کلیه مدارک را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

* حداکثر حجم فایل فشرده 10 مگابایت باشد و کلیه مدارک خوانا اسکن شده باشد.

زمان مصاحبه: زمانبندی اعلام شده در سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به شرح ذیل تغییر یافته است و کلیه داوطلبان با همراه داشتن اصل مدارک که توسط ایمیل ارسال نموده اند طبق زمان بندی انجام شده در روزهای تعیین شده راس ساعت 8:00 صبح در پژوهشگاه حضور داشته باشند:

کد رشته محل: 4288/ رشته محل: مهندسی مواد و متالورژی(روزانه)/ دوشنبه 97/3/28: از حرف «الف» الی «س» و سه شنبه 97/3/29 از حرف «ش» الی «ی»

کد رشته محل: 4122/ رشته محل: مهندسی پزشکی بیو متریال(روزانه) /چهارشنبه 97/3/30 : کلیه داوطلبان

توضیح: این برنامه غیر قابل تغییر می باشد و فقط داوطلبانی که روز مصاحبه آنها با روز مصاحبه در سایر دانشگاه ها بر اساس کارنامه سنجش تداخل دارد می توانند با دفتر تحصیلات تکمیلی هماهنگی لازم را حداکثر تا تاریخ 97/3/19بعمل آورند.

مدارک مورد نیاز:

1. اصل شناسنامه و کارت ملی.

2. مدرک نظام وظیفه بر اساس مفاد دفترچه سازمان سنجش آموزش کشور.

3. رزومه كامل (CV) شامل مشخصات فردي، تحصيلي و دستاورد هاي علمي ( پیوست فرم شماره 1).

4. کارنامه نهایی و انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور.

5. گواهي موقت يا دانشنامه و یا گواهي دانشجوي سال آخر (پیوست فرم شماره 2)

به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي ارشد.

6. صورتجلسه دفاعیه کارشناسی ارشد با درج نمره پایان نامه به همراه چکیده پایان نامه.

7. گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كارشناسي.

10.گواهي موقت يا دانشنامه به همراه ريز نمرات دوره كاردانی.(در صورت داشتن مدرک کارشناسی ناپیوسته)

1. مدرک زبان انگلیسی صرفاً جهت مصاحبه:(اختیاری)

2. اصل پايان نامه دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد.(بصورت دستی در روز مصاحبه به

همراه داشته باشید).

3. معرفي‌نامه مبني بر صلاحيت تحصيل در دوره دكتري، حداقل از دوتن از استادان قبلي (ترجیحاً مقطع کارشناسی ارشد) به صورت مهر و موم شده در پاکت. (پیوست فرم شماره3) .(بصورت دستی در روز مصاحبه به همراه داشته باشید).

4. مبلغ 000ر200ر1 ريال به حساب درآمدهاي اختصاصي پژوهشگاه به شماره حساب سيبا  2172069002008 با شناسه واریز 51003472 نزد بانك ملي واريز نموده و تصویر فیش را از طریق ایمیل ارسال و اصل فيش را در روز مصاحبه ارائه نمایید.( هزینه ثبت نام و مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد نخواهد شد).

5. مستندات دستاوردهای علمی شامل (چاپ یا پذیرش مقالات در مجلات علمی – پژوهشی علمی – ترویجی و کنفرانس های معتبر خارجی و داخلی، تالیف یا ترجمه کتاب، و کسب جایزه های ملی و بین المللی...) مطابق با مطالب درج شده در رزومه علمی پیوست را از طریق ایمیل ارسال و اصل آنها را در روز مصاحبه ارائه نمایید.

6. داوطلبان استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران می بایست اصل معرفی نامه از مراجع ذیربط را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

7. داوطلبان استفاده از سهمیه هیأت علمی می بایست اصل گواهی مبنی بر عضو هیأت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت متبوع که به تأیید بالاترین مقام مسئول رسیده باشد را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

8. گواهی تأیید شده رتبه اول تا سوم در رشته / گرایش در مقطع کارشناسی ارشد.(اختیاری)

محل انجام مصاحبه : استان البرز، کرج، مشکین دشت، بلوار امام خمینی، پژوهشگاه مواد و انرژی.

قابل توجه داوطلبان:

* دانشجویان دکتری صرفاً مجاز به انتخاب پروژه از بین چهار موضوع انتخابی خود در زمان آزمون مصاحبه ورودی می باشند، لازم به ذکر است که قبل از مصاحبه ورودی و پذیرش نهایی دانشجویان دکتری، لیست موضوعات پیشنهادی پروژه های دکتری طی اطلاعیه شماره 2 از تاریخ 97/03/20 در اختیار  ایشان قرار خواهد گرفت.

داوطلبان براي اطلاع از شرايط ثبت نام و جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات اداري با شماره ‌تلفن‌هاي  6280040-0263 داخلي 161 دفتر تحصيلات تكميلي تماس حاصل نمايند.