دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ | Monday 21 May 2018

ثبت نام دانشجویان ممتاز سال آخرکارشناسی متقاضی شرکت در دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون پژوهشگاه مواد و انرژی سال 1397

ثبت نام دانشجویان ممتاز سال آخرکارشناسی متقاضی شرکت
 در دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون پژوهشگاه مواد و انرژی سال  1397

پژوهشگاه مواد و انرژی درخواست دانشجویان ممتاز سال آخر کارشناسی برای ورود به دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون در نیمسال اول سال تحصیلی98-97 را در چارچوب آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد شماره 77948/21 مورخ05/05/93 (پیوست 1) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رشته های به شرح ذیل مورد بررسی قرار می دهد و تعداد محدودی دانشجوی ممتاز کارشناسی پیوسته ورودی93(دوره روزانه) دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی می پذیرد.

رشته های کارشناسی:

1. کلیه گرایش های رشته مهندسی مواد جهت پذیرش در رشته مهندسی مواد سرامیک در مقطع کارشناسی ارشد.
  2. رشته های مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، و مهندسی برق جهت پذیرش در رشته مهندسی انرژیهای تجدیدپذیر در مقطع کارشناسی ارشد.
  3. کلیه گرایش های رشته های مهندسی مواد ، شیمی و فیزیک جهت پذیرش در رشته مهندسی فناوری نانو - نانومواد در مقطع کارشناسی ارشد.
  4. رشته مهندسی پزشکی(فقط گرایش بیومواد) و مهندسی بافت جهت پذیرش در رشته مهندسی پزشکی بیو مواد در مقطع کارشناسی ارشد.
  5. کلیه گرایش های رشته مهندسی مواد جهت پذیرش در رشته مهندسی مواد شناسایی و انتخاب مواد در مقطع کارشناسی ارشد
  6. کلیه کرایش های رشته فیزیک جهت پذیرش در رشته فیزیک ماده چگال در مقطع کارشناسی ارشد

شرایط عمومی:

1. دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیأت مرکزی گزینش دانشجو.
  2. نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از حیث خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد.

شرایط اختصاصی:

1. دانشجویان ممتاز کارشناسی که حداکثر 8 نیمسال دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین جزء 15% برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.

تبصره: دانشجویانی که طول مدت تحصیلشان به دلایلی خارج از اختیار (مانند بیماری، ماموریت والدین یا همسر، زایمان) حداکثر دو نیمسال تحصیلی بیش از مدت مجاز مذکور و با تأیید کمیسیون موارد خاص دانشگاه محل تحصیل باشد نیز می توانند مدارک خود را ارسال کنند.

1. با گذراندن حداقل 110 واحد گذرانده(یا سه چهارم کل واحدهای دوره) تا پایان نیمسال ششم تحصیلی یا 115 واحد تا پایان نیمسال هفتم به لحاظ میانگین جزء 15% برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
  2. برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی دانشجویی با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیادها و با تأیید شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم
  3. فقط دانش آموختگان مقطع کارشناسی دانشگاه های دولتی داخل که تا پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 97-1396 دانش آموخته شوند، می توانند ثبت نام نمایند.

مدارک جهت ارسال از طریق پست الکترونیکی:

1. رزومه کامل عکس دار به صورت تایپ شده(پیوست شماره 2)
  2. یک قطعه عکس پرسنلی جدید در قالب فایل JPG
  3. فرم دانشجوی سال آخر (پیوست شماره 3).
  4. تصویر سوابق علمی و آموزشی
  5. تصویر ریزنمرات کارشناسی(هشت نیمسال)
  6. تصویر کلیه صفحات شناسنامه + تصویر کارت ملی(پشت و رو).
  7. مدرک زبان انگلیسی معتبر(در صورت وجود)
  8. گواهی رتبه برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی با تأیید 10% برتر دانشگاه.
  9. مبلغ پانصدوپنجاه هزار ریال(000ر550 ریال) به حساب درآمدهاي اختصاصي پژوهشگاه به شماره حساب سيبا 2172069002008 با شناسه واریز 51003472 نزد بانك ملي واريز نموده و تصویر فیش را از طریق ایمیل ارسال و اصل فيش را در روز مصاحبه ارائه نمایید.( هزینه ثبت نام و مدارک ارسالی به هیچ عنوان مسترد  نخواهد شد).

تذکرات مهم:

1. داوطلبان باید مدارک ارسالی را حداکثر تا تاریخ 07/03/1397 به آدرس الکترونیکی  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  حتی المقدور در یک فایل زیپ و درج کلمه «استعدادهای درخشان» و نام و نام خانودگی در قسمت موضوع ایمیل، ارسال نمایند. بدیهی است پس از دریافت مدارک برای متقاضیان رسید ارسال خواهد شد. زمان مصاحبه و اعلام نتایج متعاقباً در سایت پژوهشگاه مواد و انرژی اعلام خواهد شد.
  2. داوطلبانی که واجد شرایط مصاحبه باشند می بایست اصل مدارکی که از طریق پست الکترونیکی ارسال نموده اند به همراه مدارک درخواستی را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
  3. ارسال مدارک و تشکیل پرونده از سوی داوطلب به معنی پذیرش قطعی وی برای انجام مصاحبه نمی باشد و نتایج پس از ارزیابی و امتیاز دهی به فعالیت ها و سوابق داوطلبین تعیین و در وب سایت پژوهشگاه اعلام خواهد شد.
  4. به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نمی شود.
  5. پذیرش قطعی داوطلبان منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.

داوطلبان براي اطلاع از شرايط ثبت نام، جهت كسب اطلاعات بيشتر در ساعات اداري با شماره ‌تلفن  6280040-0263 داخلي161 دفتر تحصيلات تكميلي تماس حاصل نمايند.

جهت دانلود فرم های مربوطه بر روی لینک زیر کلیک فرمایید

rar   دانلود پیوست