پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۷ | Thursday 20 September 2018

مراسم دید و بازدید نوروز 1397 در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد

دید و بازدید نوروز 1397با حضور ریاست، معاونین، مدیران، اعضای هیات علمی و کارمندان پژوهشگاه مواد و انرژی در رستوران این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر محمدتقی صالحی ضمن دیدار با یکایک کارکنان و عرض تبریک سال جدید و خیر مقدم، گفت: آرزو می کنم امسال سالی قرین به سلامتی، شادی، موفقیت، روزی حلال، دلی بی کینه، توفیق خدمت، سربلندی و عاقبت به خیری باشد.

وی افزود: یک سال از همکاری ما با هم گذشت، همه تلاش کردیم و به برخی از اهداف رسیدیم و نتایج خوبی گرفتیم، و ان شااله با مشارکت یکدیگر و تجربیات گذشته که می تواند چراغ راهنمای آینده باشد، در جهت هدایت و ارتقاء پژوهشگاه و تک تک اعضای خانواده پژوهشگاه، ادامه می دهیم.

رئیس پژوهشگاه در ادامه اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور در سال جاری، می بایست همه روی پای خود بایستیم، نقش خود را پیدا کرده و از تولیدات داخلی حمایت کنیم.

وی گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی باید جزو برترین پژوهشگاه های کشور باشد که در این راستا قدم های محکم اولیه برداشته شده تا بتواند در موقعیت فعلی اقتصاد کشور ماندگار بوده و نقش علمی اقتصادی خود را داشته باشد.

دکتر صالحی ادامه داد: وضعیت پژوهشگاه نسبت به سال قبل بهتر است، امیدواریم جذب بودجه بالاتری را نسبت به سال قبل شاهد باشیم و درصدد هستیم که با استفاده از منابع موجود و نیز تسهیلات بانکی، تجهیزات بیشتری را خریداری کنیم.

وی افزود: همچنین گام های زیادی در جهت بین المللی شدن پژوهشگاه برداشته ایم و با امکانات خوبی که داریم می توانیم در راستای ارتقاء شاخص ها، بهتر عمل کنیم.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در ادامه سخنان خود خطاب به اعضای هیات علمی گفت: برنامه تک تک اعضای هیات علمی بر اساس توانمندی ها و نظر خود آنها و برنامه های پژوهشگاه ترسیم، تا برنامه جامع پژوهشگاه به اجرا درآید.

دکتر صالحی خاطر نشان کرد: زیرساخت ها را آماده کردیم و همه چیز آماده است تا پژوهشگاه مواد و انرژی را به عنوان یک موسسه تحقیقاتی علمی اقتصادی با نقش راهبردی و اقتصاد دانشی مواد و انرژی، در کشور داشته باشیم.

وی افزود: در این راستا ما باید وظیفه خود که تولید (تبدیل، اشاعه، انتقال، جذب، ذخیره سازی و استفاده) از دانش نظری، راهبردی و کاربردی مورد نیاز بخش عمومی و توسعه ملی توسط دولت و نیز بخش خصوصی می باشد را بشناسیم و درست اجرا کنیم.

وی ادامه داد: تربیت محقق، تامین و نگهداری تجهیزات و زیرساخت ها نیز از دیگر وظایف ماست که با انجام آن می توانیم نقش خود را در اقتصاد دانشی که تنها راه اقتصاد مقاومتی است، ایفا کنیم.

دکتر صالحی در پایان اظهار داشت: از پروردگار مهربان می خواهم امسال را به قلم تدبیر خویش برای همه شما، خانواده هایتان و همه مردم ایران چنان زیبا نقش ببندد که شکر همگان تجدید و فراگیر شود.

18.1.97 3

18.1.97 2