سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | Tuesday 11 December 2018

بازدید نمایندگان پژوهشگاه مواد و انرژی از دانشگاه های آفریقای جنوبی در راستای انجام پروژه های مشترک با این کشور

7.12.96 1دکتر محمدرضا رحیمی پور رئیس دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه مواد و انرژی از بازدید نمایندگان این پژوهشگاه از دانشگاه های آفریقای جنوبی در می 2018(اردیبهشت ماه 1397) خبر داد و گفت: این سفر به سرپرستی این پژوهشگاه و در پی اجرایی نمودن تفاهم نامه منعقده بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و وزارت علوم و فناوری آفریقای جنوبی در راستای انجام پروژه های مشترک در زمینه مواد، انرژی و لیزر انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دکتر رحیمی پور با بیان این مطلب اظهار داشت: چندی پیش تفاهم نامه ای در راستای گسترش همکاری های علمی مشترک ایران و آفریقای جنوبی در وزارت علوم کشورمان امضا شد که در مرحله اول، انجام شش طرح مشترک تحقیقاتی در زمینه مهندسی ژنتیک و تحت نظارت پژوهشگاه ژنتیک، را به دنبال داشت.

وی افزود: در قسمت دوم این تفاهم نامه نیز انجام شش طرح مشترک تحقیقاتی در زمینه مواد، انرژی و لیزر با همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی و مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران در این بازدید، نهایی خواهد شد.

دکتر رحیمی پور خاطر نشان کرد: گسترش همکاری ها و توسعه ارتباطات و تعاملات علمی و فناوری میان دانشمندان دو کشور آفریقای جنوبی و جمهوری اسلامی ایران از مهمترین اهداف این تفاهم نامه می باشد.