جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | Friday 15 December 2017

برگزیده شدن طرح عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان

13.9.96 2طرح دكتر پروانه سنگ پور عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی با عنوان "ساخت حسگر زيستي اپتيكي بر پايه نانوكامپوزيت گرافني" رتبه دوم جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان را كسب كرد.

اين طرح باهمكاري صديقه حبيبي دانشجوي كارشناسي ارشد فناوري نانو در پژوهشگاه در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، جشنواره انديشمندان و دانشمندان جوان به همت صندوق حمايت از پژوهشگران جوان و حمايت بنياد نيكوكاري جميلي با هدف رونق بخشيدن به فضاي ابتكار و انگيزه بخشيدن به جوانان و شناسايي ايده هاي نو و تسهيل مسير حركت آن ها به منظور تكميل چرخه نوآوري تا ثروت، در محل تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار شد و از طرح ها و ايده هاي برتر تقدير بعمل آمد.

گفتنی است، 376طرح به دبيرخانه اين جشنواره ارسال گرديده است.