دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | Monday 20 November 2017

برگزاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با موضوع ایده نو در علوم پایه

19.6.96 2نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و با همکاری و حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار و انگیزه بخشیدن به جوانان و شناسایی ایده ‌های نو  در تاریخ 8 آذر ماه سال جاری برگزار می ‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، تسهیل مسیر تبدیل ایده‌ های نو به محصولی دانش بنیان، تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی‌ های فکری به ثروت از جمله اهداف نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان است و ایده ‌هایی که در این جشنواره به تایید هیات داوران برسند، از جوایز و تسهیلات بنیاد نیکوکاری جمیلی برای طی مسیر توانمندسازی ایده بهره‌ مند خواهد شد.

محققان جوان دارای ایده‌ های نو در رشته‌ های زمین‌ شناسی، فیزیک، آمار، ریاضی، شیمی، علوم زیستی و علوم کامپیوتر تا ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۶ فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت جشنواره به نشانی : http://ysa-persia.com/ مراجعه کنند.

بر اساس اعلام وزارت علوم، بنیاد نیکوکاری جمیلی حمایت از دانش‌ آموزان و علاقه مندان به ادامه تحصیل را از پایین ‌ترین مقطع یعنی دوره ابتدایی تا بالاترین مقطع یعنی دکترا بر عهده دارد و از سال ۱۳۸۶ در قالب یک بنیاد غیر انتفاعی – غیر دولتی با انگیزه کمک به همنوع در امور تحصیلی و آموزشی فعالیت خود را جهت حمایت از ادامه تحصیل دانش ‌آموزان و دانشجویان و علاقه ‌مندان به ادامه تحصیل آغاز کرده است.