سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ | Tuesday 14 April 2026
ورود کاربران | EN | TR | AR | CH | RU | نقشه سایت

ورود به حساب کاربری

نام کاربری
رمز ورود
بخاطر سپردن شما در سیستم

اخبار

poster cmyk3مديركل امور فناوري وزارت علوم گفت: دوازدهمين جشنواره ملی ايده هاي برتر در سال جاري برگزار و از  برگزيدگان  اين جشنواره، طي مراسمي در هفته پژوهش و فناوري تجليل مي شود.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، دكتر خسرو پيري در نشست مشترك مسئولان ستاد ملي هفته پژوهش و فناوري با دبيران مناطق ده گانه پژوهش و فناوري دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشور با اشاره به برگزاري  يازده دوره جشنواره ملی ايده هاي برتر توسط پارك علم و فناوري يزد گفت:  تاكنون بيش از ده هزار ايده فناورانه در بانك اطلاعاتي اين جشنواره ثبت شده است.

وي تاكيد كرد: مهمترين هدف از برگزاري اين جشنواره شناسايي ايده هاي برتري است كه بتوانند به محصولی اختراعی و نیمه صنعتی و در نهایت  محصول تجاری مورد نیاز کشور تبديل شوند و در قالب شرکت فناور بتوانند در بازار آزاد رقابت كنند.

دكتر پيري افزود: تمام ایده هاي ارائه شده به اين جشنواره، بر اساس معیارهای نوآوری، درجه پختگی، امکان تولید، ارزش افزوده اقتصادی، فرا گیری استفاده در جامعه، درجه رفع مشکلات جامعه و امکان ارائه در صحنه جهانی مورد ارزیابی، نظرسنجی و رتبه بندی داوران جشنواره قرار می گیرند و تعدادی از آنها به عنوان ایده های برتر شناخته می شوند كه صاحبان ایده های منتخب از حمایت مادی و معنوی در جهت توسعه و اجرایی نمودن ایده خود برخوردار خواهند شد.

دبير جشنواره ملي ايده هاي  برتر و استارت آپ هاي دانشگاهي ستاد ملي هفته پژوهش و فناوري گفت: اين جشنواره در سه مرحله برگزار مي شود و پس از دريافت ايده هاي ارسالي به جشنواره و داوري طرح ها، طرح هاي واجد شرايط علمي و فني انتخاب مي شود و  وارد يك مرحله ديگر رقابت مي شوند و در نهايت حدود 30 تيم صاحب ايده هاي برتر مي توانند طرح هاي خودرا در نمايشگاه هفته پژوهش و فناوري ارائه كنند و با امتياز دهي داوران و حاضران، منتخبان نهايي معرفي مي شوند.

دكتر پيري گفت: فرصت ثبت ايده هاي برتر  تا30 آبان ماه است و متقاضيان مي توانند با مراجعه به نشاني  اينترنتي ذيل در فرآيند ثبت ايده خود را انجام دهند:

 http://www.best-idea.ir/