جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | Friday 22 October 2021

اخبار

30.9.99 1دو عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند

معاون پژوهش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه مواد و انرژی اعلام کرد: دکترتورج عبادزاده و دکتر محمدرضا واعظی از پژوهشگران برجسته پژوهشگاه در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، دکتر سعید حصارکی افزود: فهرست دانشمندان دو درصد برتر توسط محققان دانشگاه استنفورد، با بررسی و ارزیابی استنادات داده های پایگاه اسکوپوس ارایه شده است که در تاریخ 16 اکتبر 2020 در نشریه Plos Biology منتشر گردیده است.

وی اظهار داشت:۱۶۱ هزار و ۴۴۱ پژوهشگر در 22 حوزه علمی و 176 حوزه تخصصی بر اساس شاخص های استنادی استاندارد بر اساس تولیدات علمی سال 2019 طبقه بندی شده اند.

دکتر حصارکی افزود: ارزیابی و انتخاب این محققان براساس شاخص کامپوزیت C و معیارهای شش‌گانه زیر بوده است:

Total citation، H-index، Coauthorship-adjusted H-index، Total citation to single authored papers، Total citation to single+first authored papers و Total citation to single+first+last authored papers

گفتنی است، 1154 پژوهشگر ایرانی در لیست این تحقیق قرار گرفته اند.

اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی؛ دکترتورج عبادزاده با انتشار 164 مقاله در زمینه مواد بین سال‌های 1998 تا 2020 میلادی در رتبه 133097 و دکتر محمدرضا واعظی با 115 مقاله در سال‌های 2003 تا 2020 در ردیف 141002  در این لیست قرار گرفته اند.

ضمن تبریک به این دو همکار عزیز برای ایشان و همچنین سایر همکاران در پژوهشگاه، آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.