جمعه ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | Friday 22 October 2021

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت

khavandi.98

دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در پیامی آغاز سال تحصیلی  1401-1400 را به اعضای هیات علمی، دانشجویان و همچنین دانش آموزان کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این پیام آمده است:

" در آستانه شروع فصل جدیدی از فعالیت های آموزشی و پژوهشی، آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی اساتید، دانشجویان و دانش آموزان، به ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان پژوهشگاه مواد و انرژی تبریک عرض می کنم.

ماه مهر، آغاز بهار دانش و پژوهش است و این فصل زیبا جویندگان علم و دانش را به وجد می آورد تا با شروع سال تحصیلی، حرکتی پرشتاب را در مسیر پیشرفت های علمی و شکوفائی اندیشه و ایمان آغاز نمایند. امیدوارم امسال نیز همچون سالیان گذشته دانشجویان و دانش پژوهان عزیز کشورمان بتوانند با تلاش و کوشش مضاعف مسیر دستیابی به پیشرفت علمی را در کشور هموار سازند.

اینجانب از طرف خودم و مجموعه پژوهشگاه مواد و انرژی یک بار دیگر ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید، برای همه عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

با آرزوی سربلندی

علیرضا خاوندی